Thomas og Gisle

Thomas

Thomas Winje Øijord (til venstre i bildet) er født i 1982, og bruker caps akkurat like mye som hva bildet tilsier. Han er utdannet fotojournalist ved HiO, og har studert retorikk og moderne kommunikasjon og litteraturvitenskap ved UiO. Han har lang erfaring som foto- og videojournalist i riksmedier som NTB og Aftenposten. Til daglig jobber Thomas som innholdsprodusent i Epalo AS – med foto, video og tekst – og med skrivekurs i forfatterkurs.no.

Thomas er dessuten skjønnlitterær forfatter og har gitt ut en rekke bøker i flere sjangre – fra krim og tv-serie til poesi, sakprosa (for barn og voksne) og true crime. Han illustrerer også bøker med fotografier.

Gisle

Gisle Haaland (til høyre i bildet) er født i 1982, og har ikke alltid like mye skjegg som hva bildet tilsier. Han er utdannet musiker og lektor ved Musikkonservatoriet ved UiA, Bachelor faglærer musikk og Master i utøvende musikk samt utdannelse innen musikkteknologi.

Han har jobbet på høgskoler, videregående skoler og kulturskoler, og jobber nå frilans, som musiker, arrangør og komponist. Han har gitt ut flere album og singler, og turnert og turnerer med flere norske artister, bl.a. med Benedicte Adrian, Ida Maria, Daniel Kvammen, Åse Kleveland, Erlend Ropstad og BLAA på utallige konsertsteder og festivaler siden 2000.

I 2003 platedebuterte Gisle med bandet Elektro Ompaniet, kom senere med ny plate i 2005 sammen med Ida Maria, har gitt ut flere singler med bandet BLAA og medvirket på en rekke andre utgivelser.