Gisle Haaland

Gisle er født i 1982, og smiler mye mer enn hva bildet tilsier. Han er utdannet musiker og lektor ved Musikkonservatoriet ved UiA, Bachelor faglærer musikk og Master i utøvende musikk samt musikkteknologi.

Han har jobbet på høgskoler, videregående skoler og kulturskoler, og jobber nå frilans, som musiker, produsent, arrangør og komponist. Han har gitt ut flere album og singler, og turnert med flere norske artister, bl.a. med Ida Maria, Daniel Kvammen, Erlend Ropstad og BLAA på utallige konsertsteder og festivaler siden 2000.

I 2003 platedebuterte Gisle med bandet Elektro Ompaniet, kom senere med ny plate i 2005 sammen med Ida Maria, har gitt ut flere singler med bandet BLAA, og er aktuell høsten 2018 med album med eget band, GTGT.

Thomas Winje Øijord

Thomas er født i 1982, og bruker sixpence mye mindre enn hva bildet tilsier. Han er utdannet som fotojournalist ved HiO, som forfatter ved forfatterstudiet i Bø i Telemark, og har studert retorikk og moderne kommunikasjon og litteraturvitenskap ved HiO.

Han jobber som frilansfotograf og -forfatter, bl.a. for NTB Scanpix og Aftenposten, skriver bøker for voksne og barn, og har også illustrert andres bøker med fotografier.

I 2003 debuterte Thomas på Cappelen Damm forlag med boken ”Hatten og andre forstyrrende momenter”, kom senere med romanen ”Kongeriket Norge” i 2007, og har siden skrevet flere barnebøker. Han gav sammen med Eirik Jensen ut boken «På innsiden» i 2015, og har gitt ut to krimbøker sammen med Eirik, begge på Kagge forlag, siste i 2018.